Vakkundig en professioneel

Ik was een tijd geleden op zoek naar een goede tandarts. Dit omdat mijn gebit al jarenlang niet meer goed behandeld was. Ik wilde dus naar een goede, betrouwbare tandarts gaan die mij alles rustig uit zou leggen.

Op het internet rondsurfen

Ik ging een beetje rondkijken op het internet en kwam dus al snel op het Kleinsman Dental Center. De site zag er erg professioneel uit en ook op plaatjes zag het er erg goed en betrouwbaar uit. Het leek een heel groot bedrijf dat echt de nieuwste technieken al naleefde.

Maar ja, het is wel iets dat je op het internet ziet. Je weet dan nooit echt wat je kan verwachten.

Ambassadeurs

Toen ik verder ging kijken op de site zag ik dat er veel bekende Nederlanders en Duitsers (het ligt aan de grens) waren die het Kleinsman Center steunden. Bekende namen uit onder andere de modewereld, denk aan Mari van de Ven en Fred van Leer.

Toch een afspraak maken

Normaal houd ik helemaal niet van dat afspraken maken via internet, maar omdat het er zo goed en betrouwbaar uitzag deed ik het toch maar. Ik heb er ook helemaal geen spijt van. De tandarts was -wat ik al dacht- erg aardig en betrouwbaar. Wij hebben rustig een behandelplan opgesteld en binnen een paar maanden gaat hij alle achterstanden op mijn gebit wegwerken, denk aan gaatjes maar ook kronen en een wortelkanaalbehandeling. Ik kan dus iedereen die behoefte heeft aan een goede, betrouwbare tandarts het Kleinsman Dental Center aanraden.