Stralend lachen met gebleekte tanden

Door sigaretten roken of koffie verkleuren onze tanden langzaam van wit naar geler. De tandarts adviseert patiënten dan om te bleken en zo het gebit op te knappen. Of de patiënt kaart het zelf aan omdat hij of zij graag wittere tanden wil. Tandartsen weten hoe ze dit er zo natuurlijk mogelijk uit laten zien. Niemand zal in de gaten hebben dat er hulp schuilt achter die hagelwitte mond. Op kleinsman.de vindt je informatie over het team professionals dat van tanden bleken één van hun specialiteiten maakte. Er gaat niets boven een gepassioneerde kenner die als geen ander weet wat hij doet. Zo iemand heeft het vertrouwen van de patiënt.

De bleekmethode
De tandarts bleekt de tanden en kiezen van binnenuit of van buitenaf. Een rubberlapje legt het gebit droog en beschermt het tandvlees tegen het bleekmiddel. Deze gel moet vervolgens intrekken op het gebleekte gebit. Een lazer verstrekt dit proces. Ook de deskundigen op kleinsman.de bleken van binnenuit als de patiënt al een wortelkaneel behandeling heeft ondergaan. Op de tand brengen ze een papje met bleekmiddel aan waarna een tijdelijke vulling hem voor enkele dagen afsluit. Het kan nodig zijn dat dezelfde behandeling nog een keer wordt uitgevoerd om een sterker resultaat te leveren.

Het bleken vanaf de binnenkant neemt dus meer tijd in beslag dan de andere methode vanuit de binnenkant. Van beide mag de patiënt verwachten dat hij met mooie witte tanden de stoel van de tandarts uit stapt en met extra zelfvertrouwen presentaties houdt of andere gesprekken voert.