Snel geholpen, echt super!

Ik stel altijd dingen uit tot het laatste moment. Al maandenlang had ik last van enorme pijn in mijn mond. Maar ik besloot dat het er eigenlijk niet toe deed en dat het vanzelf wel over zou gaan.

Nou, niet dus.

Ongeveer een maand nadat de pijn begonnen was werd ik midden in de nacht wakker met enorme pijn. Ik had echt het gevoel alsof ik dood zou gaan. Mijn vrouw is al eerder behandeld bij het Kleinsman Dental Center en zij zei dus ook al meteen dat wij hun in de morgen zouden bellen.

Die ochtend belde mijn vrouw dus meteen naar het Kleinsman Dental Center. Ze herkenden haar zelfs nog, haha! Het was eigenlijk niet heel gebruikelijk maar we konden diezelfde dag nog terecht. En ik snapte wel waarom zij zo vaak naar die praktijk wilde. Jeetje, wat is dat mooi! Heel modern maar toch knus en gezellig ingericht. Het lijkt bijna niet eens op een tandartspraktijk.

De tandarts die ik had liet ons amper wachten en hielp mij meteen. Hij had mij duidelijk uitgelegd wat hij allemaal had gedaan maar ik ben veel vergeten door de verdoving. Ik vond het wel erg fijn dat hij mij genoeg verdoofde en ook tips en middelen gaf hoe ik de pijn kon doorstaan de volgende dagen, er waren dus best wat tanden getrokken.

Ik moet over een paar dagen weer terug naar het Center voor een controle, of alles goed geneest enzo. Ik ben erg blij met het Kleinsman Dental Center voor hun snelle, goede service! Vijf sterren!