Ronduit geweldig geholpen

Er zijn ongetwijfeld heel wat capabele en goede tandartsen in de wereld maar wat mij betreft is er maar één Richard Kleinsman. Ben jij één van die vele mensen die echt geen trek heeft in de trip naar de tandarts? Dan is dr. Kleinsman de man die dat allemaal zal veranderen. Ja, het is nog altijd geen dolle pret. Het doet soms pijn, er zijn naalden en soms moet er zelfs geboord worden in jouw mond. Maar dankzij de pure aanwezigheid en de professionele houding van Richard Kleinsman lijkt dat allemaal veel beter mee te vallen.

De man zelf (waar ik overigens mee in contact kwam via de website Kleinsman.de) is een echt plezier om bij te zijn. Hij toont oprechte interesse in jouw problemen en doet er alles aan om je op je gemak te stellen. Het is een vriendelijke man die desondanks zeer doortastend en professioneel te werk gaat. Je kunt er overigens zeker van zijn dat je het beste krijgt wat de markt te bieden heeft bij het Kleinsman Dental Center. De nieuwste technologie is aanwezig en niet toevallig zijn de broers Kleinsman vaak gevraagde sprekers binnen de sector.

Ik en mijn vrouw gaan ondertussen al vlot 5 jaar naar Richard Kleinsman en hebben al verschillende behandelingen achter de rug. Facings, implantaten en mijn tanden zijn ook gewit. Nog van geen enkele ingreep eender welke vorm van klachten gehad. Professioneel en vakkundig werk! Ik moet overigens ook mijn complimenten geven aan het personeel: altijd vriendelijk en altijd goed op de hoogte!