Review Kleinsman dental center

Ik kwam op de website van het Kleinsman Dental Center (Kleinsman.de) terecht na het lezen van heel wat positieve reviews online. Door die stortvloed aan positieve ervaringen was ik eigenlijk wel net op mijn hoede. Ik was er redelijk van overtuigd dat dit te mooi was om waar te zijn. Ik wist echter niet waar anders naartoe want praktijken met slechte reviews vertrouw ik al helemaal niet. Nu ben ik ontzettend blij dat ik toch de stap heb gezet om het Kleinsman Dental Center binnen te stappen.

Als er iemand bang is van de tandarts ben ik het wel. Het personeel in het Kleinsman Dental Center was echter zo vriendelijk dat ik al snel mijn angst liet varen. Het hele team heeft me telkens met een glimlach begroet en iedereen wist echt waarover ze bezig waren. Zelden heb ik zo’n niveau aan professionaliteit meegemaakt. Vriendelijkheid is natuurlijk niet alles in het leven. Even belangrijk tot zelfs veel belangrijker is of je daadwerkelijk geholpen bent en daar kan ik enkel volmondig ja op antwoorden.

Al mijn hele leven heb ik last van een imperfect gebit. Enkele tanden staan scheef, er zijn hoekjes af en het is gewoon niet mooi. Ik stapte het Kleinsman Dental Center binnen om dat eindelijk te veranderen. Al meteen viel me daar op dat het centrum super geavanceerde technologie gebruikte (videobeelden van het resultaat: ik wist niet eens dat dit bestond!). De ingrepen zelf verliepen pijnloos en zijn een daverend succes. Ik kan nu vol zelfvertrouwen en met een stralende glimlach de straat op.