Gewoon goede zorg

Het is niet dat ik bang ben voor de tandarts, of hier niet van hou, maar ik vind het gewoon altijd steriel en vervelend in die wachtkamer. Noem mij een luxe poes, ik wil gewoon waar voor mijn geld en gewoon comfortabel bij de tandarts zitten. Een tijd geleden was ik dus ook op zoek naar een goede, comfortabele en fijne tandarts. Ik kwam ineens op de site kleinsman.de, een kliniek van Richard Kleinsman die zich bezig houdt met tanden.

Ik besloot een keer een afspraak te maken. De site zag er immers erg mooi en professioneel uit. De inrichting van de zaak zag er modern en fijn uit. Toen ik opbelde kon ik meteen een aantal dagen later terecht. Erg fijn, ik houd er wel van om snel geholpen te worden. Ik kreeg een vrouwelijke, vriendelijke tandarts toegewezen. Het eerste gesprek was een intake-gesprek om te kijken wat ik precies nodig had. De tandarts legde mij alles uit over mijn mogelijkheden. Zo was een van mijn tanden iets te ‘lang’, dit zou ze wel weg kunnen schaven met een speciale machine.

Dit en nog wat andere kleine aanpassingen leken mij wel wat. Wij maakten een vervolgafspraak waar ik weer goed werd geholpen. Het stuk van mijn tand werd weggesleten. De tandarts had niet gelogen, het zag er mooi uit.

Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor het Kleinsman dental center. Het is een luxe, fijne tandarts. Je hebt bijna het gevoel alsof je niet bij de tandarts bent, hahaha!